JETSKI TOURS CURACAO

Jetski Tours Curacao

Deze jetski tour Curacao is geschikt voor iedereen … een perfecte mix van adrenaline en eco-avontuur.

 

Dat klinkt als een geweldige ervaring! De krachtige 160 pk Kawasaki Jetski's bieden ongetwijfeld een opwindende manier om het Spaanse Water en de oostzijde van Curaçao te verkennen. De combinatie van snelheid, natuurlijke schoonheid en prachtige uitzichten lijkt een perfecte manier om een dag door te brengen tijdens je vakantie op Curaçao. Het vertrek vanaf de rotonde rechts van de Caracasbaaiweg geeft je meteen een handige startpunt voor je avontuurlijke tour. Geniet van het geluid van de golven en de wind terwijl je het Spaanse Water doorkruist en de oostelijke kant van het eiland verkent. Vergeet niet om je veiligheidsuitrusting te dragen en de lokale regelgeving te volgen om een leuke en verantwoorde ervaring te garanderen. Veel plezier en geniet van je jetskitour op Curaçao!

Jet Ski tour bevat:

Max 2 personen per jet ski

Tours starten elk uur van 9:00 – 16:00 uur

Prijs € 125 ( $125) per JetSki. ( max. 2 personen per Jetski )

Duur van de tour is 1 uur , dit is inclusief uitleg van 15 minuten en een test rit

Informatieve en entertaining advies en uitleg door een gekwalificeerde gids

Alle benodigde spullen, inclusief reddingsvest

Let op: 
– persoon moet minimaal 1.30 M zijn

De ervaren gids geeft je een korte uitleg over het juiste gebruik van een jetski waarna je avontuur kan beginnen. Je hebt geen vaarbewijs nodig en je mag natuurlijk zelf varen. De snelheid waarmee je over het water 'scheurt' geeft je absoluut een adrenaline kick.

Vanaf het water heb je een mooi uitzicht op de kust met grotten en kleine strandjes. De gids laat je de leukste plekjes zien van de lagune. Er is hier altijd wel iets te zien, zoals de luxueuze huizen en boten van de lokale jetset. De pittoreske Tafelberg torent hoog boven het water uit. In dit verder vlakke landschap ziet de Tafelberg er indrukwekkend uit.

Je kunt kiezen voor 1 of 2 deelnemers per jetski. Het maximale gezamenlijke gewicht per jet ski is 180 kilo. In de baai waar je vaart is de zee rustig. Ideaal dus, ook als je geen ervaring hebt.

Op maandag ,dinsdag, woensdag, donderdag vrijdag en zaterdag kunt u een Jetski huren / zijn er Jetski tours

( Aanbetaling = 20% de rest op locatie )

Beschikbaarheid

Zoek beschikbaarheid

TERUG NAAR OVERZICHT