BUGGY TOURS CURACAO

Overzicht

Bereid je voor op een onvergetelijk en spannend avontuur op Curaçao met de coolste tour van de stad! Tijdens deze 2,5 uur durende excursie bestuur je zij aan zij een UTV en verken je het ongetemde terrein en de natuurlijke schoonheid van de noordkant van het eiland.

De tour neemt je mee door de zandige cactusvlaktes van St. Joris, waar je een verborgen grot "Arowaks Indianen" kunt bezoeken, die een kijkje geeft in de fascinerende geschiedenis van het eiland. Je krijgt ook de kans om een ​​natuurlijke brug te zien, een verbluffende formatie gevormd door de krachten van de natuur in de loop van de tijd.

Een van de hoogtepunten van de tour is het zien van de spectaculaire watershow van verpletterende golven aan de noordkust. Het is een lust voor het oog als de kracht van de zee de ruige kustlijn ontmoet.

Dit spannende avontuur begint om 9.30 uur, 12.30 uur of 15.30 uur in de buggyshop tegenover het Sunscape Resort. Vanaf daar heb je de volgende 2,5 uur de controle achter het stuur van je UTV, waardoor je de vrijheid hebt om de ruige en afgelegen gebieden van Curaçao te verkennen die ontoegankelijk zijn voor gewone auto's.

De tour, die de zandvlakten van St. Joris doorkruist, neemt je mee naar de uiterste hoeken van de noordkant en biedt een unieke ervaring van dichtbij met de natuurlijke wonderen van het eiland. Je kunt zelfs door een verborgen grot lopen, wat een element van verkenning en avontuur aan je reis toevoegt.

Mis deze fantastische kans niet om de wilde kant van Curaçao te omarmen, terwijl je navigeert door ruige landschappen en de schoonheid van de natuur in zijn meest rauwe vorm ervaart. De UTV-tour belooft een adrenaline-pompende escapade die je blijvende herinneringen aan dit Caribische paradijs zal bezorgen. Reserveer nu je plek en bereid je voor op een opwindende rit!

PRIJS PER BUGGY $ 170 ENKEL EN DUBBEL

3 DAGELIJKSE VERTREKKEN
1E VERTREK 9.30 uur
2E VERTREK 12.30 uur
3E VERTREK 15.30 uur

Hoogtepunten

Zandvlakten van St. Joris
Indiase grot
Geiser
Natuurlijke brugvorming

Geweldig! Het is goed om te weten wat er in het UTV-tourpakket zit. Hier is een samenvatting van de insluitsels:


1.  Ophalen en afzetten bij de meeste hotels: de touroperator zorgt voor handig vervoer van en naar uw hotel. Houd er echter rekening mee dat deze service mogelijk op verzoek beschikbaar is, dus het is raadzaam om tijdens het reserveren contact met hen op te nemen.

2. Zone A: Voor gasten die verblijven in hotels en lodges in Willemstad geldt een toeslag van USD 15 per persoon.

3. Zone B: Voor gasten die verblijven in Sandals, Coral Estate en Kunuku Resort wordt een toeslag van USD 30 per persoon in rekening gebracht.

4. Zone C: Als je in hotels en lodges in het westelijke deel van het eiland verblijft, wordt er een toeslag van USD 35 per persoon in rekening gebracht.

5. 2-persoons dubbelzits UTV: je krijgt een 2-persoons dubbelzits UTV (naast elkaar) voor de tour. Met deze opstelling kunt u de ervaring delen met een partner of vriend.

6. Een fles water: gehydrateerd blijven tijdens het avontuur is essentieel, en de tour bevat een fles water voor elke deelnemer.

7. Meertalige gids: Gedurende de hele tour zal een deskundige gids die bekwaam is in meerdere talen u vergezellen, zodat u een goed begrip heeft van de bezienswaardigheden en geschiedenis.

8. UV-beschermingsbril: De tour biedt een UV-beschermingsbril om uw ogen te beschermen tegen zonnestralen en stof tijdens de offroad-reis.

9. Bandana's te koop: Als u een bandana wilt hebben om het stof op een afstand te houden, zijn deze te koop tegen een meerprijs van USD 5.

Met deze insluitsels kun je een goed georganiseerde en begeleide UTV-tourervaring verwachten, die comfort, veiligheid en de kans biedt om de wilde kant van Curaçao op een unieke en avontuurlijke manier te verkennen. Vergeet niet om de specifieke details bij de touroperator te controleren en van tevoren te reserveren om je plek veilig te stellen!

Tips voor reizigers.

Het is raadzaam om oude kleding, zonnebrandcrème en sportschoenen te dragen. Wij adviseren u om uw zwemkleding onder uw kleding te dragen.
Neem water, zwemkleding, een bandana, ID/rijbewijs en contant geld mee voor een verfrissend drankje of hapje bij Daai Booi Beach
Zorg ervoor dat u duidelijk het aantal UTV's voor uw tour aangeeft!
Chauffeurs moeten in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, 21 jaar oud zijn om de UTV te bedienen en dit kunnen tonen
Passagiers moeten minimaal 12 jaar of 1.35m zijn

Beschikbaarheid

Zoek beschikbaarheid

TERUG NAAR OVERZICHT