Prive Sunset Boat Trip

Sunset Boat Trip

Geniet van de meest romantische tour die op Curaçao wordt aangeboden, waar jij en je geliefde kunnen genieten van de schoonheid van een adembenemende zonsondergang onder het genot van heerlijke drankjes en heerlijke hapjes. Deze ervaring is op maat gemaakt voor de hopeloze romantici die op zoek zijn naar een onvergetelijke en betoverende avond op zee.

Terwijl de zon ondergaat, stapt u om 17.30 uur aan boord van de betoverende cruise in Santa Barbara Marina. De magie begint als de boot uitvaart en je meeneemt op een schilderachtige reis rond het Spaanse Water, Fuikbay en St. Anna Bay, met een schilderachtig uitzicht op het omliggende landschap.

Het vriendelijke en attente personeel komt tegemoet aan al uw wensen en zorgt ervoor dat u de beste service aan boord krijgt. Leun achterover, ontspan en dompel jezelf onder in de romantische sfeer terwijl je geniet van het gezelschap van je partner en de rustgevende geluiden van goede muziek.

Terwijl de zon lager aan de horizon zakt, glinsteren de golven in de zee als duizend kleine spiegels en creëren ze een betoverend schouwspel van glinsterende lichtjes. De lucht verandert van blauw in tinten van roze en rood, wat de perfecte achtergrond vormt voor een intiem en magisch moment met je geliefde.

Proost met een glas bier of wijn in de hand op deze onvergetelijke ervaring terwijl je getuige bent van de schoonheid van de zonsondergang die de lucht schildert. Naarmate het daglicht vervaagt, beginnen de sterren te fonkelen, wat een vleugje betovering aan de avond toevoegt.

Na de romantische cruise keert de boot rond 20:00 uur terug naar de jachthaven van Santa Barbara, waar je dierbare herinneringen en een hart vol liefde achterlaat.

Als je de liefde wilt vieren en een echt romantische ervaring wilt creëren, dan is deze cruise bij zonsondergang een must-do op Curaçao. Het belooft een betoverende reis te worden vol schoonheid, liefde en dierbare momenten, waardoor het voor jullie beiden een dierbare herinnering wordt.

Inbegrepen

  • Op zee naar de zonsondergang kijken
  • Bijten
  • Niet-alcoholische dranken
  • Premium bar: alcoholische dranken (bier, wijn, rum en whisky)

 

Beschikbaarheid

Zoek beschikbaarheid

TERUG NAAR OVERZICHT