Private fishing charter

Het Private Fishing Charter van 4,5 uur klinkt als een uitstekende gelegenheid voor sportvissers die op zoek zijn naar een avontuurlijke visreis. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van het handvest:

Een privévistrip van 4,5 uur biedt een ideale ervaring voor een kleine groep vrienden of familie, of zelfs voor individuele vissers die willen genieten van een speciaal visavontuur. Deze volledig begeleide en privé excursie belooft een spannende en productieve viservaring voor de kust van Curaçao.

De visreis omvat een verscheidenheid aan technieken om een ​​reeks spannende en gewaardeerde soorten te vangen, waaronder Wahoo, Mahi Mahi, Barracuda, Tonijn en zelfs Marlijn. De ervaren bemanning zal vakkundig levend aas slepen en vrijmaken, waardoor de beste kansen op succes bij het vangen van deze gewaardeerde wildvissen worden gegarandeerd.

De bestemming voor deze visexpeditie is de oostpunt van het eiland. Deze locatie is strategisch gekozen omdat het de plek is waar de stromingen Curaçao voor het eerst raken en aas uit de diepten van de oceaan naar boven halen. Het plateau rond de punt wordt een uitstekende plek voor grote vissen, waardoor het een uitstekend visgebied wordt.

Terwijl de boot zich waagt in wateren van ongeveer 100 meter (300 ft) diep, zal een verscheidenheid aan levend, dood en kunstaas worden gebruikt, waardoor de kans op het aantrekken van verschillende soorten vis wordt gemaximaliseerd. Of je nu de voorkeur geeft aan de spanning van het binnenhalen van een krachtige Wahoo, de acrobatiek van een springende Mahi Mahi of de uitdaging van het temmen van een Barracuda, deze privévistrip heeft voor elke visser iets te bieden.

Met de begeleiding van de ervaren bemanning en de rijke visgronden bij Curaçao's East Point, belooft deze 4,5 uur durende privévisreis een lonende en onvergetelijke ervaring te worden. Of je nu een doorgewinterde visser bent of een beginner, het avontuur zal je achterlaten met verhalen om te delen en de voldoening van het vangen van je eigen gewaardeerde vis in de prachtige wateren van Curaçao.

Prijs $ 1000

Tijd: 07:00 - 11:30 uur (we zijn flexibel)

Inbegrepen:
- Frisdranken & Bieren
- Lunch & Tussendoortjes
- Aas
- Visspullen
- Lokale visser en kapitein

Toevoegen:
- Transfer/ophaalservice aanwezig

Beschikbaarheid

Zoek beschikbaarheid

TERUG NAAR OVERZICHT