Privécharter voor een hele dag naar Klein Curacao

Kleine curacao boottocht

Ervaar het ultieme in privacy en intimiteit door een volledig bemand 46ft Sportsman-jacht te charteren voor exclusieve reizen naar Klein Curacao. Dit is een all-inclusive avontuur op het water, perfect voor uw groep vrienden en familie, aangezien er plaats is voor maximaal 15 personen.

Het jacht biedt een scala aan comfortabele ruimtes om te ontspannen en te genieten van de reis. U kunt ervoor kiezen om buiten op het dek te zitten, de frisse zeebries op te snuiven en te genieten van de warmte van de zon. Als alternatief kunt u zich terugtrekken in de hut, die beschikt over een kitchenette, een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet, zodat u tijdens de hele reis verzekerd bent van comfort.

Eersteklas service en persoonlijke aandacht vormen de crew van deze charterervaring. De toegewijde bemanning zal aan uw behoeften voldoen en ervoor zorgen dat u een onvergetelijke en plezierige tijd aan boord zult hebben.

Naast Private Charter Tours naar Klein Curacao, biedt het jacht gespecialiseerde reizen rond het eiland Curacao en diepzeevissen excursies. Je hebt de mogelijkheid om deze fantastische ervaringen te combineren, zodat je je droomvis kunt vangen en kunt genieten van de schoonheid van Klein Curacao, allemaal op één dag.

Als je een visliefhebber bent, is dit een droom die uitkomt. Boek een volledig verzorgde dag op ons goed uitgeruste 46ft Sport Fisherman Yacht en begin aan een privétrip met uw groep van maximaal 15 personen. Het is een kans om blijvende herinneringen te creëren, de adembenemende wateren te verkennen en te genieten van het beste dat Curaçao te bieden heeft, zowel op het land als op zee. Mis deze kans niet voor een onvergetelijk en exclusief avontuur!

All-inclusive prijs begint bij $ 1450


Included

Bar 
Lunch
hapjes
Muziek
Airco
Snorkel equipment

Beschikbaarheid

Zoek beschikbaarheid

TERUG NAAR OVERZICHT